28
aug.
10

Transportă electrocasnicele în siguranţă!

Televizorul trebuie transportat într-o cutie solidă.

Televizorul trebuie transportat într-o cutie solidă.

Maşina de spălat, frigiderul, televizorul sau alte electrocasnice mici se pot strica foarte uşor dacă nu îţi iei toate măsurile de precauţie când vrei să le muţi dintr-un loc în altul. Fie le transporţi din service acasă, fie le muţi la părinţi sau vrei să le schimbi locul într-o altă cameră, produsele electrocasnice trebuie mânuite cu grijă.

Frigiderul

Decongelează-l! Frigiderul trebuie scos din priză cu două zile înainte de transport. Astfel, se va decongela şi vei avea timp să-l cureţi bine în interior şi să-l aeriseşti. Asigură-te că interiorul frigiderului este complet uscat înainte de a-l muta.

Scoate rafturile detaşabile. Scoate rafturile detaşabile, formele de gheaţă, suportul pentru ouă şi uşile pentru a evita mişcarea şi desprinderea acestora. Dacă nu, ele pot cădea în timpul transportului lovind pereţii interiori ai frigiderului. Pune-le pe toate într-o pungă sau într-o cutie pentru a nu le pierde.

Sigilează uşa. Uşa frigiderului trebuie sigilată în aşa fel încât să nu se deschidă în timpul transportului şi să nu se rupă. Foloseşte bandă adezivă şi „lipeşte” uşa de corpul frigiderului.

Maşina de spălat

Evacuează apa. Înainte de a muta maşina de spălat, evacuează toată apa rămasă în interior.

Acest lucru se face prin îndepărtarea filtrului de scame aflat în partea de jos a maşinii.

După ce ai decablat maşina de spălat de la ţeava de alimentare cu apă, scurge şi furtunul de evacuare.

Închide hubloul. Hubloul maşinii trebuie închis. În caz contrar, acesta se va rupe.

Poţi folosi doar sistemul său de prindere dar, pentru a te asigura că nu se va întâmpla nimic neprevăzut, poţi folosi din nou bandă adezivă. Pentru un plus de siguranţă.

Fixează tamburul în şuruburi. Fiecare maşină de spălat se vinde alături de accesorii şi sisteme de siguranţă.

În acest caz, trebuie să foloseşti şuruburile ce fixează tamburul care, astfel, nu se mai poate mişca în timpul transportului.

Televizorul

Protejează ecranul. Ecranul televizorului trebuie protejat împotriva zgârieturilor cu o folie de protecţie pe care o lipeşti cu bandă adezivă îngustă de marginile de plastic ale televizorului. Pentru un plus de siguranţă, poţi folosi o pătură în care să înveleşti aparatul.

Transportă-l într-o cutie. Televizorul trebuie transportat într-o cutie solidă. Pentru a feri aparatul de lovituri, în interiorul cutiei fixează bucăţi de polistiren sau bile de spumă. Poţi folosi şi ziare dar acestea lasă urme de tuş negru pe plastic.

Fereşte-l de depunerile de praf

Dacă televizorul este un model mai vechi şi este dotat cu tub catodic, protejează interiorul de depunerile de praf, acoperind grilajul din plastic de la spate. Poţi folosi o folie de protecţie sau cartoane pe care să le lipeşti cu bandă adezivă.

Nu trebuie să uitaţi de accesoriile aparatelor

Atenţie la cablurile de alimentare – acestea trebuie să fie împachetate şi asigurate în spatele aparatului electrocasnic cu bandă adezivă. Cablurile care atârnă se pot rupe foarte uşor sau te pot împiedica.

Foloseşte cutii sigure – cutiile în care transporţi produsele trebuie să fie cele originale. Dacă nu, foloseşte cutii solide, care fac faţă greutăţii.

Optează pentru folii de protecţie – acestea sunt indicate atât în cazul aparatelor mari cât şi în cazul celor de dimensiuni mai mici. Aparatele mici pot fi învelite cu totul în folii de protecţie şi depozitate în cutii.

Notează cu eticheta FRAGIL – cutiile pe care le foloseşti la transportarea aparaturii electrocasnice trebuie etichetate. Lipeşte pe ele o hârtie prin care să anunţi transportatorii că obiectul din interior trebuie manipulat cu grijă.

Reclame

0 Responses to “Transportă electrocasnicele în siguranţă!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Blog Stats

  • 286.393 hits

Arhive

Adormirea Maicii Domnului Aghiasma Ajunul Bobotezei apa sfintita Biserica Buna Vestire Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ce-i de făcut când soţii nu se mai înţeleg? cel intai chemat Ce putem face când apar necazurile în familie Ce simbolizeaza semnul Crucii savarsit de credinciosi? ce să fac?” cinstit de musulmani Cred Crucea ... Căsătoria dar „miluiește-mă” el nu suportă să audă niciodată De ce aprindem candele înaintea icoanelor? Despre pacat si boala Doamne DUMNEZEU Femeile mironosite Focsani frate fraților! Hristos Icoanele in cultul ortodox Ilie Inaltarea Domnului Inaltarea Sfintei Cruci - zi de post Ingerul pazitor Intampinarea Domnului Ispitele Izvorul Tamaduirii Izvorâtorul de mir Lunea Sfantului Duh Nasterea Maicii Domnului Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul Noi Nu te atinge de Mine omule Petru si Pavel - sarbatoarea dragostei lui Hristos Piata Unirii Pocainta Postul Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel Predica la duminica dinaintea Inaltarii Sfintei Cruci Predica la Duminica dupa Botezul Domnului Predică la Duminica a IX-a după Rusalii - Umblarea pe mare - Potolirea furtunii Preot Tudor Marin Rugăciune către Maica Domnului Rugăciune către Maica Domnului pentru potolirea întristărilor Rugăciune către Sfântul Înger Păzitor Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu răbdare Saptamana Alba Saptamana Luminata Sf. Ioan Botezatorul sfantul care aduce ploaia Sfantul Epitaf Sfantul Pantelimon Sfintii 40 de Mucenici Sfintii Petru si Pavel Sfinţenia Sfânta Cruce Să vă mărturisiţi şi să vă cununaţi la biserică Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul zi de post negru întocmai cu Apostolii “Maica Domnului “Miluiește-mă „Doamne Iisuse Hristoase „Părinte
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: