17
Mai
17

Doamne, nu știu să fiu copilul Tău !

Joaca, nu, nu e deloc doar a copilului. Căci acum sunt un copil al Lui Dumnezeu, care nu mai știe să fie. În raport cu normele sociale, sunt un adult independent, dar care habar nu are ce să facă atunci când un chip surâzător de câțiva anișori îi întinde mâna, ca să se învârtă împreună.

Problema este una mai profundă decât pare. Nu e vorba doar că nu mai știu să mă joc, că nu mai știu să alerg la Dumnezeu ca un prunc, că îmi ridic standardele la un perfecționism pe care nici Domnul nu îl cere, ci că viziunea asta pare a fi una atât de justificată, încât undeva, în adânc, cred că aceștia sunt și ochii cu care mă privesc ceilalți, că asta așteaptă de la mine și altă șansă nu e… Și e extenuant să trăiești așa.

Căci nepoții mei nu așteaptă de la mine să mă joc într-un fel anume, și doar așa. Nici colegii mei nu așteaptă să îmi pun pe pauză creativitatea, ca să mă încadrez în norme. Și nici Domnul nu așteaptă să stau în arena vieții, doar cât „vin acasă” cu nota 10. Și nici eu nu mai vreau să aștept de la mine să fiu doar un adult.

Doamne, nu știu să fiu copilul Tău! Învață-mă Tu să trăiesc jucându-mă frumos!

Doxologia

Anunțuri

0 Responses to “Doamne, nu știu să fiu copilul Tău !”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Blog Stats

  • 222,839 hits

Aghiasma Ajunul Bobotezei apa sfintita Apostolii care si-au rascumparat trecutul Biserica Sfanta Maria Magdalena - Ierusalim Buna Vestire Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ce-i de făcut când soţii nu se mai înţeleg? cel intai chemat Ce putem face când apar necazurile în familie Ce simbolizeaza semnul Crucii savarsit de credinciosi? cinstit de musulmani Cred dar „miluiește-mă” el nu suportă să audă niciodată De ce aprindem candele înaintea icoanelor? Despre pacat si boala Diavolul e de acord ca să zici aproape orice cuvânt Doamne Duhul Sfant in iconografie DUMNEZEU EVANGHELIA ZILEI: 2014-05-08 Focsani frate fraților! Hristos Icoana Pogorarii Sfantului Duh Icoana Sfantului Gheorghe de la Manastirea Zografu Icoanele in cultul ortodox Ilie Inaltarea Domnului Ingerul pazitor in Vinerea Mare Ispitele Izvorul Tamaduirii Joia din Saptamana Patimilor Lunea Sfantului Duh Manastirea Sfantul Pantelimon - Sfantul Munte Athos Nasterea Maicii Domnului Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul Nimeni nu L-a vazut pe Hristos inviind Nimic rău nu te atinge Noi Nu te atinge de Mine omule Petru si Pavel - sarbatoarea dragostei lui Hristos Piata Unirii Postul Postul Sfintelor Pasti Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel Predica la duminica dinaintea Inaltarii Sfintei Cruci Predica la Duminica Sfintei Cruci Predică la Duminica a IX-a după Rusalii - Umblarea pe mare - Potolirea furtunii Preot Tudor Marin Rugăciune către Maica Domnului Rugăciune către Maica Domnului pentru potolirea întristărilor Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului Saptamana Alba Saptamana Luminata Sf. Ioan Botezatorul sfantul care aduce ploaia Sfantul Epitaf Sfantul Mucenic Gheorghe Sfantul Pantelimon Sfintii 40 de Mucenici Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil Sfintii Imparati Constantin si Elena Sfintii Petru si Pavel Să vă mărturisiţi şi să vă cununaţi la biserică Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul Trecerea pe sub masa Viaţa şi pătimirea Sfîntului Sfinţitului Mucenic Ciprian şi a Sfintei Muceniţe Iustina fecioara “Maica Domnului “Miluiește-mă „Doamne Iisuse Hristoase „Părinte

%d blogeri au apreciat asta: