17
Mai
17

Doamne, nu știu să fiu copilul Tău !

Joaca, nu, nu e deloc doar a copilului. Căci acum sunt un copil al Lui Dumnezeu, care nu mai știe să fie. În raport cu normele sociale, sunt un adult independent, dar care habar nu are ce să facă atunci când un chip surâzător de câțiva anișori îi întinde mâna, ca să se învârtă împreună.

Problema este una mai profundă decât pare. Nu e vorba doar că nu mai știu să mă joc, că nu mai știu să alerg la Dumnezeu ca un prunc, că îmi ridic standardele la un perfecționism pe care nici Domnul nu îl cere, ci că viziunea asta pare a fi una atât de justificată, încât undeva, în adânc, cred că aceștia sunt și ochii cu care mă privesc ceilalți, că asta așteaptă de la mine și altă șansă nu e… Și e extenuant să trăiești așa.

Căci nepoții mei nu așteaptă de la mine să mă joc într-un fel anume, și doar așa. Nici colegii mei nu așteaptă să îmi pun pe pauză creativitatea, ca să mă încadrez în norme. Și nici Domnul nu așteaptă să stau în arena vieții, doar cât „vin acasă” cu nota 10. Și nici eu nu mai vreau să aștept de la mine să fiu doar un adult.

Doamne, nu știu să fiu copilul Tău! Învață-mă Tu să trăiesc jucându-mă frumos!

Doxologia

Anunțuri

0 Responses to “Doamne, nu știu să fiu copilul Tău !”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


Blog Stats

  • 267,106 hits

Arhive

Adormirea Maicii Domnului Aghiasma Ajunul Bobotezei apa sfintita Biserica Buna Vestire Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ce-i de făcut când soţii nu se mai înţeleg? cel intai chemat Ce putem face când apar necazurile în familie Ce simbolizeaza semnul Crucii savarsit de credinciosi? ce să fac?” Cine este Maica Domnului pentru mine? cinstit de musulmani Cred Crucea ... Căsătoria dar „miluiește-mă” el nu suportă să audă niciodată De ce aprindem candele înaintea icoanelor? Despre pacat si boala Doamne DUMNEZEU Focsani frate fraților! Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur Hristos Icoanele in cultul ortodox Ilie Inaltarea Domnului Inaltarea Sfintei Cruci - zi de post Ingerul pazitor Intampinarea Domnului Ispitele Izvorul Tamaduirii Izvorâtorul de mir Lunea Sfantului Duh Nasterea Maicii Domnului Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul Noi Nu te atinge de Mine omule Petru si Pavel - sarbatoarea dragostei lui Hristos Piata Unirii Postul Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel Predica la duminica dinaintea Inaltarii Sfintei Cruci Predica la Duminica dupa Botezul Domnului Predica la Duminica dupa Inaltarea Sfintei Cruci Predică la Duminica a IX-a după Rusalii - Umblarea pe mare - Potolirea furtunii Preot Tudor Marin Rugăciune către Maica Domnului Rugăciune către Maica Domnului pentru potolirea întristărilor Rugăciune către Sfântul Înger Păzitor Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu răbdare Saptamana Alba Saptamana Luminata Sf. Ioan Botezatorul sfantul care aduce ploaia Sfantul Epitaf Sfantul Pantelimon Sfintii 40 de Mucenici Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil Sfintii Petru si Pavel Să vă mărturisiţi şi să vă cununaţi la biserică Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul Viaţa şi pătimirea Sfîntului Sfinţitului Mucenic Ciprian şi a Sfintei Muceniţe Iustina fecioara zi de post negru “Maica Domnului “Miluiește-mă „Doamne Iisuse Hristoase „Părinte
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: